Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Valcris Ascensoare Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ascensoare electrice
Brand
Ecoplus
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Avantajele ascensorului monofazic denumit ECOPLUS pe care dorim să vi-l propunem, considerând ca fiind modelul cel mai potrivit pentru exigențele dumneavoastră (ideal pt. birouri) are costuri foarte mici in exploatare de-a lungul timpului. Economisirea spațiului destinat camerei mașinii si finisajele de înaltă calitate (cabină, accesorii, uși, tavan fals, etc.) nu sunt singurele calități și avantaje ale acestui tip de ascensor electric:
- o tehnologie avansată pentru economisirea curentului electric, inovativul sistem de gestiune si recuperare de energie realizează o economie majoră pentru costurile de branșare către furnizorul de energie, fiind necesari doar 0,7 kw putere din tensiunea 220 v.
- un nou mod pentru a fi siguri în situații speciale: Ecoplus este dotat cu un sistem de baterii de înaltă calitate, dispunând de energia necesară pentru a garanta o normală funcționare chiar și în cazuri prelungite de blackout (12 ore de funcționare la capacitate maximă);
- motor inteligent: un inovativ si brevetat sistem de control: optimizează timpul în funcționare și așteptare și obține mereu maximum de eficiență, schimbând viteza în funcție de încărcătura prezentă în cabină.
Din Gura in Gura
Alte Produse